De mogelijkheden van het laten bedrukken van een textieldoek

Textieldoeken, ook wel bekend als peesdoeken, bieden een breed scala aan toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van textieldoeken voor marketingcampagnes of de aankleding van een kantoor. Ook voor particulier gebruik bieden textieldoeken uitkomst. Zo kun je een eigen design ontwerpen, of laten ontwerpen om vervolgens het textieldoek te bedrukken. Dit kan dan mooi opgehangen worden in je keuken, woonkamer of slaapkamer als een wanddecoratie met een persoonlijke twist!

Textieldoek bedrukken: Particuliere toepassingen

Wil je liever een textieldoek bedrukken voor particulier gebruik? Ook hierbij zijn er veel toepassingen mogelijk. Hang hem bijvoorbeeld op als accessoire in een mooi frame, of laat er een mooie foto op bedrukken. Bij gebruik van een frame is het ook mogelijk om af te wisselen tussen verschillende doeken, zo kun je dus om de zoveel tijd een nieuwe look geven aan een ruimte!

Textieldoek bedrukken: Zakelijke toepassingen

Ben je van plan om textieldoek te laten bedrukken voor marketingdoeleinden, maar ontbreekt het je aan creatieve vaardigheid? Geen enkel probleem. Er zijn veel reclamebureaus die zich specialiseren in het bedrukken van textieldoek. In samenspraak met deze partijen realiseer je binnen no-time je ideeën. Ga je voor een wat kleiner formaat ter ondersteuning van de communicatie op een beurs? Of wil je in het oog springen met een groot doek dat de aandacht tot zich trekt? Hoe dan ook, het laten bedrukken van een textieldoek brengt erg veel mogelijkheden met zich mee!

Geluiddempende akoestiek

Naast aankleding van je woonruimte of kantoor, hebben de bedrukte textieldoeken ook nog een ander functioneel aspect. Ze kunnen namelijk helpen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren door hun absorberende effect. Hiermee is het mogelijk om galmend geluid in een ruimte tot een minimum te beperken. Door een bedrukt textieldoek in huis te halen combineer je stijl met functionaliteit.

Laat je textieldoek bedrukken door een professional

Zoals eerder vermeld zijn er twee opties wat betreft het ontwerp voor je textieldoek. Optie 1 is vooral weggelegd voor de creatieven onder ons; maak je eigen design en klop aan bij een drukker om het op een doek te laten zetten. Optie 2 is om in zee te gaan met een reclamebureau. Zij ontzorgen je volledig door ook het ontwerp gedeelte op zich te nemen. Na een goed eerste gesprek waarin je je ideeën met elkaar bespreekt, zullen zij vervolgens aan de gang gaan om jouw ideeën uit te werken op een doek.

Lees dit ook...