Vijf leuke Valentijnsdates

Jij en je vriendin hebben afgesproken dit jaar geen Valentijns te vieren. Je weet wat dit betekent: je moet een hele leuke date plannen. Alhoewel de afspraak is gemaakt niks te doen, laat jij juist zien hoe romantisch je bent door toch iets te plannen. Valentijnsdag is hier de perfecte gelegenheid voor! We helpen je een beetje op weg door vijf dates te noemen die jij kunt organiseren.

1. Etentje

De meest simpele date om te organiseren, maar wel hartstikke leuk en romantisch. Door je vriendin mee uit eten te nemen, creëer je een momentje waarin je echt even met z’n tweeën bent. Wat je eet maakt niet eens per sé uit, maar door iets chics uit te kiezen, weet je zeker dat je vriendin zich verwend voelt en een fijne tijd heeft.

2. Dierentuin

Houden jij en je vriendin van een leuke activiteit om uit te voeren tijdens je date? Dan is de dierentuin een perfecte date! Hier ben je gezellig met z’n tweeën en heb je constant gesprekstof, vanwege de prachtige ruimtes die jullie te zien krijgen. We raden hier natuurlijk wel een dierentuin aan met het lievelingsdier van je vriendin. Wat is er nou leuker dan haar gezicht terwijl ze hiernaar kijkt?

3. Wandeling met picknick

Hou jij van een echte romantische date, dan is het erg leuk om te gaan wandelen met een picknick. Je hebt hierbij alles in eigen hand: de route, het eten en het tijdstip. Probeer een plekje te vinden waar jullie met privé kunnen picknicken, zodat jullie echt samen van het moment kunnen genieten. Houden jullie ervan juist op een wat drukkere plek te zijn, dan kan een simpele picknick in het park ook al erg leuk zijn!

4. Bioscoop

Geef je juist de voorkeur aan ontspanning, wat is er dan beter dan een leuke film? Omdat het Valentijnsdag is, is de keuze voor een goede romcom snel gemaakt. Maar, dit is natuurlijk niet eenieders smaak. Als er maar een sprankje liefde in zit, is de bioscoop een goede Valentijnsdate. 

5. Beleef je eerste date opnieuw

Je eerste date ben je erg nerveus en komt alles nog niet perfect uit de verf. Het is daarom erg leuk om deze date opnieuw te beleven. Samen kun je terugdenken aan hoe het de eerste keer ging, waarna het ook erg leuk is om de andere hoogtepunten van jullie relatie opnieuw te bespreken. Weet je nog, die ene keer? 

Geen tijd voor een date?

Heb jij of je vriendin geen tijd om op date te gaan, dan is het alsnog leuk om je vriendin op een andere manier te verrassen. Laat een Valentijnscadeau bezorgen en je weet zeker dat je de dag van je vriendin helemaal gemaakt hebt! 

Lees dit ook...