Waarom je voor Plisségordijnen moet gaan

Plissés worden ook wel de meest veelzijdige raamdecoratie genoemd. Waarom lees je op deze blog. Raamdecoratie.com heeft vele soorten plisségordijnen geschikt voor bijna alle soorten ramen. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.

Raamtypes

Naast dat ze er stijlvol en modern uitzien, hebben plisségordijnen nog veel meer voordelen. Ons assortiment plisségordijnen, ook wel dubbele jaloezieën genoemd, is geschikt voor standaardramen, draai-kiepramen, dakramen en dakramen. Dit maakt deze raambekleding tot een veelzijdig en populair product. Welke plisségordijnen voor welke kamer Huiskamer Een goede raamdecoratie in de woonkamer is fijn omdat het het zicht beperkt. Onze lichtdoorlatende plisségordijnen zijn perfect voor in de woonkamer. Ik wil overdag van het zonlicht genieten. Door deze gordijnen kun je niet naar binnen kijken, maar de zon schijnt er wel door. Ben je je woonkamer aan het verbouwen of toe aan een opknapbeurt, dan hebben we nog meer levensinspiratie voor je. 

Keuken 

Heb je draai-kiepramen in je keuken? Geen probleem. Ook hiervoor zijn plisségordijnen geschikt. Wil je meer weten over schuine en draaibare raamdecoratie, lees dan onze inspiratieblog over schuine en draaibare raamdecoratie. Als je op zoek bent naar keukenideeën, bekijk dan ook onze keukeninspiratieblog.

Slaapkamer

Slaap je graag in het donker? In dergelijke gevallen worden verduisterende rolgordijnen aanbevolen. Een speciale coating laat minder zonlicht door. Dus de ochtendzon zal je niet meteen wakker maken. Geen probleem met het kunststof frame. Er zijn ook plisségordijnen die niet hoeven te worden geboord. Eenvoudig aan uw raam te bevestigen door simpelweg de klembevestiging te bestellen wanneer u uw bestelling plaatst. Het doet weer pijn. Badkamer Plissés zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. Ventileer de ruimte goed en hang het plisségordijn strak na het douchen of baden. Onze PVC-jaloezieën zijn geschikt voor het decoreren van badkamerramen omdat het materiaal vochtbestendig is. Het kiezen van een houten look is vergelijkbaar met de populaire houten jaloezieën. 

Zolder 

Veel zolders hebben zadeldaken of dakkapellen. Daarom hebben we plisségordijnen voor dakramen. Het extra ijzerdraad voorkomt dat het gordijn doorhangt. Plissés fungeren als een interne zonwering en zijn geïsoleerd. Natuurlijk wil je je zolder op een aangename temperatuur houden. Plissés zijn daarom de ideale oplossing. Plissés Zoals je hierboven hebt gelezen, kun je bijna overal in huis kiezen voor plisségordijnen. 

Wat is nu precies het verschil? Je kunt kiezen uit een top-down versie of een top-down bottom-up versie. De vloer kan worden verplaatst met de top-down functie. Top-down/bottom-up functionaliteit stelt u in staat om zowel onder als boven te bewegen. Er zijn ook verschillen in werking. Sommige plisségordijnen hebben koordbediening. Moet ik de kabel weglaten? Dit is ook mogelijk. Kies voor plisségordijnen met hendelbediening. Hangen de raamornamenten hoog? Bestel de joystick samen voor een eenvoudige bediening.

 

Lees dit ook...